Publiskoti Kembridžas hercogienes «topless» foto (130)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Francijas žurnāls «Closer» publicējuši Kembridžas herocienes «topless» foto, kuri uzņemti Prinča Viljama un viņa kundzes brīvdienu laikā, Francijā, lorda Linleja pilī, vēsta «bbc.co.uk».

Uz žurnāla vāka publicēta fotokolāža, kurā redzama hercogiene bez peldkostīma augšiņas. Fotogrāfijās fiksēts kā Ketrīna iesmērē Viljamam muguru ar sauļošanās krēmu un citas brīvdienu ainas.

Kā «ievilcēju» iepriekšējā dienā žurnāla mājaslapa sākotnēji publiskojusi izdevuma vāku ar ļoti aizmiglotām detaļām, tomēr no rīta drukātais izdevums šokējis ar pilnīgi atklātiem fotoattēliem.

Pārim esot ziņots par žurnāla nodomiem publiskot šādas bildes, kamēr viņi atradušies vizītē Malaizijā. Pāris esot ļoti sadusmots par žurnāla rīcību, jo esot pārkāptas robežas.

Baumo, ka šie foto piedāvāti arī britu laikrakstiem, tomēr tie atteikušies no piedāvājuma.

SKANDALOZĀ VĀKA FOTO

Šis ir īsā laikā jau otrais skandāls ar pikantiem foto, kuros fiksēti britu karaļnama pārstāvji. Vēl nesen pasauli pārsteidza publiskotie kadri ar kailu Princi Hariju, kuram izklaides Lasvegasā, šķiet, risinājušās filmas «Paģiras» sižeta stilā.

Vairāk lasiet:

Komentāri (130)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu