Pujacs: par Maskavas «Dinamo» vēl nedomājam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

KHL komandas Omskas apgabala «Avangard» un Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs cer, ka arī turpmāk sērijā pret Čeļabinskas «Traktor» viņa pārstāvētajai komandai izdosies neitralizēt pretinieku līderus, vēsts [s:41052].

«Mums visas cīņas izvēršas saspringtas. Neteiktu, ka šī spēle ar kaut ko atšķīrās no citām. Viss beidzās labi, izrāvām uzvaru,» pēc mača atzina Pujacs. «Pret [«Traktor» līderi Jevgeņiju] Kuzņecovu ir jāspēlē ciešāk ķermenī, jo ātrumā viņš var daudz ko paveikt. Jābūt gataviem katrai cīņai, tagad visiem nervi sāk «uzdot».»

Jautāts par to, ar ko izskaidrojams fakts, ka «Traktor» nespēja gūt vārtus vairāk nekā divas stundas, Latvijas izlases aizsargs norāda: «Nezinu, kādi ir viņu spēles uzdevumi, taču mēs cenšamies un analizējam spēles epizodes. Ceru, ka arī turpmāk izdosies pretiniekus neitralizēt.»

Pujacs neslēpj, ka nav gaidījis Maskavas «Dinamo» uzvaru sērijā pret Sanktpēterburgas SKA ar rezultātu 4-0. «Domāju, ka SKA samazinās rezultāta starpību un uzvarēs vienā vai divos mačos. Bet mēs par «Dinamo» vēl nedomājam.»

Tikmēr runājot par nākamo sezonu, Georgijs atgādina, ka viņam būs spēka līgums ar «Avangard» vēl uz vienu gadu. «Tādēļ, ja nekas pēkšņi nenotiks, tad palikšu Omskā arī nākamsezon.»

Atgādinām, ka Gagarina kausa Austrumu konferences finālsērijā līdz četrām uzvarām «Avangard» ir vadībā pret «Traktor» ar 3-1.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu