Puķukāposts ar malto gaļu krējuma mērcē

Apollo
0 komentāru

Nepieciešams:

500 g maltās gaļas
dilles
loki
sāls
pipari
puķukāposts
saldais krējums

Pagatavošana:

Malto gaļu apcep uz pannas, pieliek sāli un piparus. Puķukāpostu novāra sālsūdenī, sadala un pieliek maltajai gaļai, apcep. Pārlej ar saldo krējumu, pasautē. Gatavu bagātīgi pārkaisa ar dillēm un lokiem.

http://www.flickr.com/photos/su-lin/

http://www.flickr.com/photos/su-lin/

Foto: CC Licence

 

 

Ziņo redaktoram par kļūdu!

Ziņo redaktoram par dzēšamu komentāru!

Apollo E-veikali

20

2014. gada 20. aprīlis

Vārda dienas

Mirta, Ziedīte
Bitīte, Henija, Henisa, Henita, Hennija, Henno, Hiacinta, Jacinta, Orhideja, Amula, Florijs, Florijans, Florijana, Flora, Florence, Florentija, Florentina, Florentine, Florentīna, Florentīne, Floriana, Florians, Floriāns, Florija, Mirte

Workingday

Apollo Izglītība

Laika ziņas

Vairāk
Skaidrs
Rīga pašreiz +5 ℃
Skaidrs

Vējš: 1 m/s

Saule lec: 06:01
Saule riet: 20:43
Dienas ilgums: 14:42

Apollo Tūrisms

Valūtu kursi

20.04.2014
Ienākt apollo.lv