Punnenovs debitē ar «sauso» uzvaru pār Krieviju (89)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

«Euro Hockey Challenge» turnīra spēlē, gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas valstsvienība šodien «Arēnā Rīga» atkārtoti tiekas ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas izlasi. 

Latvija un Krievija 1:0 (0:0, 1:0, 0:0).
Štāls (Indrašis, R. Lipsbergs, 30).
Vārtsargi: Punnenovs - Vasiļevskis.
Soda minūtes: 8-16.

Atgādinām, ka piektdien pirmajā abu komandu tikšanās reizē Latvijas izlases hokejisti piedzīvoja minimālu zaudējumu ar 2:3.

25. un 26. aprīlī Latvijas izlasei Rīgā mērosies spēkiem ar Francijas valstsvienību, bet pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta tiks aizvadītas Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, kur no 1. līdz 3. maijam Latvijas izlase piedalīsies trīs valstu pārbaudes turnīrā. Bez mājiniekiem slovākiem turnīrā piedalīsies arī Norvēģijas valstsvienība.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no 9. līdz 25. maijam. Latvijas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (89)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu