Puodžuks krīt un izstājas no Eiropas spīdveja čempionāta otrā posma (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas spīdveja braucējs Kjasts Puodžuks sestdienas vakarā piedzīvoja kritienu pirmajā braucienā un izstājās no Krievijas pilsētas Toljati trekā notiekošā Eiropas čempionāta otrā finālposma.

Puodžuks piedalījās jau pašā pirmajā sacensību priekšbraucienā. Taču uzreiz pēc starta pirmajā līkumā Latvijas sportists sadūrās ar citu šī brauciena dalībnieku, kā rezultātā tika piedzīvots kritiens. Pēc kritiena Puodžukam bija nepieciešama mediķu palīdzība, bet turpinājumā viņš vairs sacensībās nepiedalījās. Pēcāk televīzijas ekrānos Latvijas spīdvejists parādījās ar ieģipsētu kreisās rokas pirkstu.

Savukārt par posma uzvarētāju otro reizi pēc kārtas kļuva mājinieks un pašreizējais pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis Emīls Sajfutdinovs, kuram sekoja dānis Nikijs Pedersens un Latvijā labi zināmais Grigorijs Laguta no Krievijas.

Jau vēstīts, ka iepriekšējā posmā Puodžuks izcīnīja augsto piekto vietu.

Eiropas čempionātā šogad būs četri finālposmi un tajā deviņiem pusfinālu pārvarējušajiem sportistiem pievienojušies seši īpaši uzaicināti braucēji.

Nākamais posms 14. septembrī risināsies Goričanas trekā Horvātijā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu