Pusaudzis sekunžu laikā pamanās sabojāt miljoniem litru dzeramā ūdens (79)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: liliiflora, CC BY-NC 2.0

Portlendas pašvaldība, ASV ir spiesta atbrīvoties no vairākiem miljoniem litru dzeramā ūdens, jo kāds pusaudzis pamanījies iečurāt ūdens rezervuārā, vēsta telekanāls CNN.

Trešdien pie pilsētas ūdens rezervuāra uzstādītās videonovērošanas kameras fiksējušas trīs jauniešus, no kuriem viens pārrāpies pāri žogam, devies pie rezervuāra un urinējis tajā.

Visi trīs pusaudži tikuši aizturēti un atbildīgās iestādes nekavējoties veica ūdens pārbaudes, kurās noskaidrojās, ka tas vairs nav derīgs lietošanai pārtikā.

Pusaudžu dēļ Portlendas Ūdens pārvaldei nācās atbrīvoties no 38 miljoniem galonu jeb nepilniem 144 miljoniem litru dzeramā ūdens. «Mūsu klientiem jābūt pārliecinātiem, ka viņu pārtikā lietotais ūdens nav piesārņots,» sacīja pārvaldes pārstāvis Deivids Šafs.

Pusaudžiem izvirzītas apsūdzības par atrašanos neatļautā vietā un publisku urinēšanu. Šafs uzskata, ka pusaudzis ļoti labi zinājis, ko dara. Viņš savas dabiskās vajadzības nokārtojis dažus metrus no zīmes, uz kuras rakstīts: «Šis ir jūsu dzeramais ūdens. Lūdzam nespļaut, nemest un citādi nepiesārņot šo vietu.»

Komentāri (79)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu