Putina partijas birojā aizdedzinājusies sieviete

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas prezidenta Vladimira Putina partijas «Vienotā Krievija» birojā Novosibirskā saistībā ar nekustāmo īpašumu strīdu aizdedzinājusies kāda 50 gadus veca sieviete, pavēstīja vietējā izmeklēšanas komiteja.

Valentīna Gerasimova, kas ar nopietniem apdegumiem nogādāta slimnīcā, pirmo reizi vērsusies «Vienotās Krievijas» Novosibirskas birojā novembrī, un kopš tā laika viņai ar partijas amatpersonām bijušas aptuveni 30 konsultācijas.

Tomēr viņu nav apmierinājusi «Vienotās Krievijas» pakalpojumu kvalitāte.

Sieviete, kas ir iesaistīta strīdā ar nekustamo īpašumu projekta attīstītājiem dzīvokļa dēļ, kuru viņa ir iegādājusies, «vienmēr bija ļoti emocionāla, daudz raudāja» un jau iepriekš draudēja izdarīt pašnāvību, apliecināja partijas biroja pārstāvis.

Slimnīcā nokļuvuši četri biroja darbinieki, arī tā jurists. Viens no viņiem hospitalizēts ar nopietniem apdegumiem.

Izmeklēšanas komiteja uzsākusi izmeklēšanu par iespējamu «novešanu līdz pašnāvībai», par ko draud sods līdz pieciem gadiem cietumā.

«Mēs vērsāmies vairākās instancēs, bet nespējām konstatēt nekādas pretlikumības uzņēmuma darbā, kuru viņa bija iesūdzējusi,» sacīja partijas biroja preses pārstāvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu