Putniņa atgriezusies Latvijas valstsvienības sastāvā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc traumas izārstēšanas Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības treniņā šodien atgriezusies Aija Putniņa, kura nepiedalījās iepriekšējā mačā.

Latvijas Basketbola savienība (LBS) ziņo, ka Putniņas savainotais ceļgals sāp arvien mazāk un ir cerības, ka viņa būs ierindā uz izlases nākamo spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kurā tai trešdien būs savā laukumā jāuzņem Luksemburga.

Kā ziņots, Putniņa kāju savainoja pirms vairāk nekā nedēļas notikušajā spēlē, kad Latvijas izlase izbraukumā ar 62:65 zaudēja Somijas valstsvienībai. Pēc tam viņa sestdien nevarēja piedalīties nākamajā mačā, kurā latvietes ar 57:60 zaudēja Itālijas izlasei.

Tikmēr Latvijas komandu atstājusi Kristīne Vītola, kurai nedēļas beigās jāatgriežas ASV augstskolā, tādejādi Latvijas izlases treneru rīcībā pašlaik ir 13 spēlētājas.

Kā ziņots, Latvijas un Itālijas pirmā apļa spēlē Latvijas izlase uzvarēja savā laukumā ar rezultātu 71:52, bet pārējos pirmā apļa mačos Latvijas valstsvienība ar 95:60 izbraukumā sagrāva apakšgrupas pastarīti Luksemburgu, ar 63:46 savu skatītāju priekšā uzvarēja Grieķiju un ar 62:65 viesos zaudēja Somijas izlasei.

Pašlaik apakšgrupas kopvērtējumā četras uzvaras piecās spēlēs ir Itālijai, Latvija un Somija piecās cīņās iekrājušas pa trim uzvarām, Grieķijas kontā divi panākumi četros mačos, bet Luksemburga piedzīvojusi zaudējumus visās piecās aizvadītajās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu