Putraimu piena zupa ar biezpienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

250 g miežu putraimu
250 g biezpiena
1 l piena
sāls

Pagatavošana:

Putraimus noskalo, uzlej 1 litru ūdens un liek vārīt. Kad putraimi mīksti, pielej pienu, pieliek sāli, uzvāra. Karstā zupā iedrupina biezpienu. Gatavā zupā var iemest sviesta pikuci. Ēd ar rudzu maizi un sviestu.

Kurzemē šādā zupā liek stingri sarūgušu rūgušpienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu