«R-evolution / Rector racing» rallija ekipāžas gatavas startam Igaunijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: G.Smudzis

Šī gada ilgi gaidītais Baltijas autosporta brīdis ir klāt, kad jau šajā nedēļas nogalē norisināsies rallijs «auto24 Rally Estonia», kur dalību pieteikušas arī abas «R-EVOLUTION / RECTOR RACING» ekipāžas A.Egle/A.Dauga ar «Mitsubishi Lancer Evolution X» un O.Laivenieks/A.Segliņš ar «Renault Clio».

Abām ekipāžām šajā rallijā ir mērķis sasniegt finišu un cīnīties par ieskaites punktiem Latvijas rallija čempionātā. Kaut arī rallija kopgarums ir 167 km, Latvijas rallija ieskaitē ir jānobrauc 9 ātrumposmi, tas ir, 125 kilometri sacensību režīmā. Ekipāžas pagaidām nav izlēmušas vai brauks pilnībā visu ralliju, kurš sastāv no 12 speciālajiem ātrumposmiem. Ekipāža A.Egle/A.Dauga trasē dosies ar 17 numuru. Prestižajā N4 grupā pavisam dalību pieteikušas 22 ekipāžas no dažādām valstīm.

Aivis Egle: «Manuprāt šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīts labākais šī gada rallijs. Tādā konkurencē ilgi nav braukts. Liels prieks, ka LAF rallija komisija spējusi sarūpēt šo iespēju Latvijas rallija čempionātam būt arī Igaunijā. Arī mēs esam ieguvēji, jo braucot šādā konkurencē pieaug arī mūsu konkurētspēja. Cīnīsimies par maksimāli iespējamiem ieskaites punktiem.»

Savukārt otrā ekipāža O.Laivenieks/A.Segliņš trasē dosies ar 99 starta numuru, kur cīņā par ieskaites punktiem dosies pavisam 20 ekipāžas.

Rallijs «auto24 Rally Estonia» norisināsies divas dienas 20.jūlijā un 21.jūlijā, Igaunijā, Otepaa pilsētas lauku teritorijas ceļos. Rallijā pavisam būs iespēja redzēt 125 ekipāžas no dažādām valstīm un ar visdažādāko tehniku. Sacensības gaidāmas interesantas un aizraujošas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu