Rabarberu un ķiršu limonāde (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nepieciešams:

  • Rabarberi sagriezti šķēlītēs – 1 l.
  • Ķirši (atkauloti) - 500 g.
  • Sarlīvēts svaigs ingvers - 1 tējk.
  • Laims - 2 gab. (sula)
  • Medus - 130 ml
  • Dzeramais ūdens – 2 l

Pagatavošana:

  • Liec katlā rabarberus, ķiršus, ingveru, medu un ūdeni
  • Sakarsē līdz viršanai un samazini temperatūru
  • Turpini karsēt 15 minūtes
  • No abiem laimiem izspied sulu un pievieno to katla saturam.
  • Limonādi nokās caur sietu un liec ledusskapī atdzesēties.
  • Novārīto rabarberu gabaliņus vari pievienot limonādei to pasniedzot vai arī izmantot tos, piemēram, debesmannas pagatavošanai.
  • Aikāgaršo ieteikums!

Atceries, ka medus vietā vari izmantot arī citus saldinātājus, piemēram brūno cukuru, bet ja vēlies, lai limonāde sanāktu īpaši veselīga, izmanto agaves vai stēvijas sīrupu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu