Radēviča astotā «Dimanta līgas» posmā Romā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas čempione tāllēkšanā Ineta Radeviča ceturtdien izcīnīja astoto vietu IAAF «Dimanta līgas» posmā Romā.

Latvijas tāllēcējai tika ieskaitīti trīs no sešiem lēcieniem - pirmajā viņa sasniedza rezultātu 6,38 metri, ceturtajā mēģinājumā aizlēca 6,36 metrus tālu, bet sestajā lēcienā - 6,41 metru tālu.

Sacensībās uzvaru ar rezultātu 6,94 metri izcīnīja amerikāniete Britnija Rīze, kura sasniedza šīs sezonas labāko rezultātu pasaulē. Otro vietu ar rezultātu 6,87 metri izcīnīja cita ASV tāllēcēja Funmi Džimo, bet trešā ar 6,64 metriem palika francūziete Elojsī Lesēra.

No Latvijas sportistēm šajā posmā ceturtdien startēja arī šķēpmetēja Madara Palameika, kura arī ieguva astoto vietu. Palameika sekmīgi veica piecus no sešiem mēģinājumiem, savā labākajā, pirmajā mēģinājumā uzrādot rezultātu 58,75 metri.

Sacensībās uzvaru ar rezultātu 65,40 metri izcīnīja krieviete Marija Abakumova, otro vietu ar rezultātu 63,97 metri ieguva vāciete Kristīna Obergfola, bet trešā bija čehiete Barbora Špotakova, kura aizmeta 63,32 metru tālumā.

Pēc sacensībām Romā «Dimanta līga» turpināsies ar posmiem Oslo, Ņujorkā, Judžinā, Lozannā, Birmingemā, Parīzē, Monako, Stokholmā, Londonā un Cīrihē, bet sacensību sezona noslēgsies ar 16. septembrī Briselē paredzētajām sacensībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu