«Radio 101» pēctecis «Radio Open» paziņo: esam beigušies pavisam (78)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Mēnesi pēc tā, kad «Radio 101» vietā skanēt sāka «Radio Open» ceturtdien publicētais paziņojums liecina, ka arī šajā radio radušās grūtības.

Fotoreportāžā: «Radio Open» pirms mēneša

Paziņojumā, kas ievietots radio mājaslapā, teikts: «Dārgie klausītāji, ir pagājis tieši mēnesis kopš «Radio Open 101» atsāka savu darbību, tomēr ar nožēlu paziņojam, ka lielākā daļa no «Radio Open 101» komandas ir pametusi šo projektu.»

Paziņojumā teikts, ka iemeslu tam ir ļoti daudz, taču galvenais - jaunā īpašnieka Vitālija Ņikitenko un viņa komandas nespēja pildīt savas saistības un vienošanas pret darbiniekiem.

«Paldies, ka bijāt kopā ar mums! Paldies par to, ka devāt mums otru iespēju! Paldies, ka ļāvāt mums just jūsu atbalstu!» - vēstīts paziņojumā, kurā nobeigumā teikts: «Uz tikšanos gaisā, draugi!» ar piebildi «kaut kad, kaut kur».

Tikmēr aģentūra LETA vēstī, ka radio pametusi daļa komandas - rīta programmas veidotāji - Māris Žigats, Ilgvars Rukers, kā arī Dace Volfa.

Kā biznesa portālam «Nozare.lv» skaidroja Rukers, viņš nevar runāt citu vārdā, taču pret viņu jaunais īpašnieks nav pildījis saistības. Radio esot ticis pārpirkts ar visām saistībām, un viņi esot vienojušies par to pildīšanu. Taču līdz noteiktajam datumam nekāda virzība neesot bijusi jūtama. Tādēļ daļa komandas radio pametusi.

Pat ja tagad vadība savas saistības izpildīšot, Rukers šajā uzņēmumā vairs neatgriezīsies, jo divu ar pusi mēnešu laikā esot pietiekami iepazinis jauno īpašnieku, viņa vadības stilu un uzskatus par biznesa veidošanu.

Rukeram esot vairākas ieceres, ko darīt nākotnē. Vispirms viņam ir doma izvēdināt galvu un atpūsties. Savukārt pēc tam padomā ir vairākas idejas - iespējams, uzsākt kaut ko jaunu vai iesaistīties līdzīgā projektā.

Neraugoties uz to, ka daļa komandas radio ir pametusi, tas tomēr turpina strādāt. Tiek lasītas ziņas un nodrošināta mūzika.

Tikmēr sociālajā tīklā «Twitter» radio pārstāvji raksta: «Dārgie klausītāji, diemžēl jāpaziņo, ka šoreiz esam pavisam beigušies.»

Jāatgādina, ka «Radio Open» sāka raidīt 10.jūnijā pēc tam, kad 14.maijā pārtrauca raidīt «Radio 101».

Kā ziņots, «Radio 101» nesen izsolē nopirka Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko. Ņikitenko «Radio 101» iegādājās 30.aprīlī notikušajā izsolē, kuru rīkoja likvidējamās «Latvijas Krājbankas» («Krājbankas») administrators SIA «KPMG Baltics». Izsoles sākumcena bija 50 000 latu, bet Ņikitenko piedāvājis cenu, kas vairākas reizes pārsniegusi sākumcenu. Precīza darījuma summa gan netiek atklāta, vēstī LETA.

Izsolē pārdotas «Radio 101» juridiskās īpašnieces SIA «TeleMedia centrs» un tās meitasuzņēmumu SIA «Radio Trīs» un SIA «Radio Zemgale» kapitāldaļas 100% apmērā, kā arī «Krājbankas» prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem 499 697 latu apmērā. Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums.

«Radio 101» juridiskais īpašnieks «TeleMedia centrs» reģistrēts 2010.gada 5.janvārī. Tā īpašnieks bija bijušais «Radio SWH» finanšu direktors, «Radio 101» valdes priekšsēdētājs Mencis.

Komentāri (78)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu