«Radio SWH+» un Ceļu policija 8.martā sveiks sievietes-autobraucējas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Radio SWH+» sadarbībā ar Ceļu policiju 8.martā, Starptautiskajā Sieviešu dienā rīkos akciju, kuras ietvaros, visas dienas garumā «Radio SWH+» ētera personības kopā ar ceļu policistiem apsveiks sievietes autovadītājas svētkos un dāvās ziedus.

No plkst. 9 līdz 11 pie Nacionālā teātra sievietes sveiks «Radio SWH+» DJ Vladimirs Vels, savukārt plkst. 13 pie Dailes teātra autovadītājas suminās «Radio SWH+» rīta šova personības Edmunds Kaševskis un Stass Florencevs.

Plkst. 13 pie Dalies teātra Sieviešu autovadītāju sveikšanā piedalīsies arī «Radio SWH» valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics un Valsts Policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš.

Ziedu dāvināšana dažādās Rīgas vietās turpināsies līdz pat plkst. 19  un pēcpusdienā tajā piedalīsies «Radio SWH+» ētera personības Dima Harrovs un Andrejs Aksionovs.

Aicinam mediju pārstāvjus būt klāt «Radio SWH» un Ceļu policijas kopīgajā akcijā. Gaidīsim jūs plkst. 13 pie Dailes teātra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu