Radīta jauna liekā svara samazināšanas metode

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Dietologu, psihologu un sporta speciālistu sadarbības rezultātā ir radīta unikāla liekā svara samazināšanas metode. Tā ir programma, kura spēj precīzi noteikt katra cilvēka liekā svara patiesos iemeslus. Tā piedāvā tikai individuālus, zinātniski pierādītus un medicīniski apstiprinātus ieteikumus.

Vairums no publiskajā telpā pieejamiem liekā svara samazināšanas ieteikumiem ir paredzēti tikai naudas pelnīšanai un svara samazināšanai praktiski neder. Turpretīm šī programma visiem lietotājiem ir pieejama bez maksas.

Diemžēl, daudzi cilvēki akli seko visdažādākajiem, reizēm pat krimināliem ieteikumiem par to, kā ātri un viegli atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Vienīgie ieguvēji no šo metožu propogandas ir paši informācijas izplatītāji.

Ja vēlaties svaru samazināt veselīgi un noturīgi, pirmais vienīgi pareizais solis ir liekā svara iemeslu noteikšana. Ņemiet vērā, pareiza diagnostika ir 90% no veiksmīgas notievēšanas. Liekais svars ir tieši tāds pats personas veselības jautājums kā sāpošs zobs vai gripa. Tāpēc, ikvienam, kurš vēlas samazināt savu svaru veselīgi un neatgriezeniski vispirms ir jāveic diagnostika, tieši tāpat kā tas notiek pie zobārsta, ķirurga vai cita daktera, kad saskaramies ar kādu problēmu.

Tagad, pateicoties daudzu dietologu, psihologu un sporta speciālistu vairāku gadu darbam, ikvienam cilvēkam, kuram ir pieejams dators un internets ir iespēja veikt liekā svara diagnostiku neizejot no mājas vai biroja. To var darīt bez iepriekšējas pieteikšanās un jebkurā izdevīgā laikā. Vizīti vart pārtraukt un atsākt, kad vien tas ir iespējams. Apmeklējums ir anonīms un tāpēc var atbildēt pilnīgi godīgi, jo ne no viena nav jākaunās.

Turpmāk nevienam cilvēkam nevajadzētu sūdzēties, ka viņš nezin kā atbrīvoties no liekā svara. Liekā svara diagnostika ir bezmaksas pakalpojums.

www.mgdiet.com

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu