Radīts pirmais no 3D printera izdrukātais auto (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Thomas Hawk, CC BY-NC 2.0

ASV bāzētais uzņēmums «Local Motors» šogad paredzējis prezentēt pasaulē pirmo ar trīs dimensiju (3D) printeri radīto auto, ziņo «Auto.mail.ru».

Paredzēts, ka plašāka publika šo unikālo automašīnu varēs apskatīt 2014.gada septembrī notiekošajā IMTS izstādē Čikāgā. Jaunā auto fotogrāfijas pagaidām vēl nav pieejamas arī automašīnas tehnisko informāciju ražotāji pagaidām tur noslēpumā. Zināms tikai, ka auto būs ražots ar trīsdimencionālā printera drukāšanas metodi.

Uzņēmumam «Local Motors» ir plašs darbības spektrs, tas ražo gan motociklus, gan rotaļlietas un velosipēdus. Uzņēmumam ir arī pieredze jaudīgu dzinēju ražošanā. Viens no tā zināmākajiem produktiem ir «Rally Fighter» spēkrats, kurš aprīkots ar 6,3 litru dzinēju, kas spēj attīstīt 430 zirgspēku jaudu. Tas arī ir sertificēts ASV ceļiem un maksā mazāk nekā 100 000 ASV dolāru. Auto iegādājams arī montāžas komplektā, kas nozīmē, ka to var salikt arī pats un tas maksā 10 000 dolārus lētāk.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu