Radīts visaptverošs Rīgas svētku ceļvedis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties tradicionāli krāšņajiem Rīgas svētkiem, «Uzziņu dienests 1188» ir izveidojis Rīgas svētku karti, kurā tiek apkopota visplašākā informācija par Rīgas svētku pasākumiem, koncertiem, tirdziņiem, un citām aktivitātēm Rīgas centrā un tā apkaimē. 

Rīgas svētkos Rīgas iedzīvotājiem un viesiem tiks piedāvāta ļoti plaša svētku programma. Jau šobrīd «Uzziņu dienesta 1188» izstrādātajā kartē ir ietverta informācija par vairāk kā 60 notikumu vietām un dažādām aktivitātēm lieliem un maziem Rīgas viesiem, un šis skaits turpina palielināties.

1188.lv

Visas svētku dienas, laikā no 17.-19.augustam, Doma laukumā (pie Latvijas Nacionālās Mākslas muzeja Rīgas Birža) un Brīvības laukumā pie Laimas pulksteņa, darbosies «Uzziņu dienesta 1188 informatīvās teltis», kur visiem svētku apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar svētku programmu un pasākumu karti, kā arī noskaidrot interesējošos jautājumus par svētku norisi. Informatīvās telts pakalpojumi svētku laikā ir ļoti pieprasīti un 2011.gadā pēc informācijas vērsās aptuveni 50 000 svētku apmeklētāju. Arī šogad tiek plānots vismaz tik patliels Rīgas viesu skaits.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu