«Rallija Kurzeme 2012» oficiālais «after party» notiks pludmales smiltīs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

25.augustā, Liepājā, Jaunajā Ostmalā, ar pikantu «Car Wash Show» un grupas «Gain Fast» koncertu noslēgsies Ātruma festivāls «Rallijs Kurzeme 2012».

Apbalvošanas ceremonijā, kas sāksies plkst. 19:30, tiks noskaidrota laimīgā ekipāža, kuras sacīkšu automašīnu nomazgās «karstas» meitenes. Turpinājumā kokteiļbāra «Red Sun Buffet» veldzējošie kokteiļi kā arī Latvijā pazīstamais un starptautiski atzītais DJ AI-VA, kurš publiku iesildīs grupas «Gain Fast» koncertam, kas sāksies plkst. 22:00.

Pēc koncerta visi rallija dalībnieki, viesi un līdzjutēji Ātruma festivāla noslēgumu atzīmēs oficiālajā after party - vienā no šīs vasaras pēdējām ballītēm Liepājas pludmales smiltīs. Tur visu nakti apmeklētājus izklaidēs jau minētais DJ AI-VA, kurš Liepājā ieradīsies tieši no Parīzes un jau pēc pāris nedēļām spēlēs dejas izklaides Mekā Ibizā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu