«Rally Liepāja» rīkotāji izsludina loteriju un sola vilinošas balvas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

FIA Eiropas rallija čempionāta posma «Rally Liepāja» organizators SIA «Ra Events» sadarbībā ar t/p «Alfa» un SIA «Baltijas Helikopters» izsludinājis loteriju, kurā pieci laimīgie varēs iegūt VIP ielūgumu uz ralliju, izvizināšanu ar īstu rallija automašīnu vai iespēju vērot «Rally Liepāja» no putna lidojuma, «Apollo» informēja sacīkstes rīkotāji.

Loterijā varēs piedalīties visi tie, kuri laika posmā no 2014.gada 6. līdz 26.janvārim būs iegādājušies «Rally Liepāja» ieejas biļeti un brīvdienās līdz 26.janvārim reģistrējušies loterijai t/p «Alfa» izvietotajā «Rally Liepāja» stendā, kas būs atvērts 11., 12., 18., 19. un 25.janvārī no plkst.10:00 līdz 22:00, kā arī 26.janvārī no plkst.10:00 līdz 17:00. Lai reģistrētos, katram loterijas dalībniekam jānorāda gan ieejas biļetes, gan pirkuma čeka vai rēķina numurs.

Loterija noslēgsies 26.janvārī plkst.18, kad norisināsies laimīgo uzvarētāju noteikšana. Kopumā tiks noteikti pieci laimīgi, kuri saņems kādu no pieciem laimestiem. Divi laimīgie iegūs iespēju izvizināties īstā rallija automašīnā. Vēl divi laimēs iespēju vērot «Rally Liepāja» no putna lidojuma, atrodoties vienā helikopterī ar rallija fotogrāfu, savukārt viens no laimīgajiem iegūs lielo laimestu - gan braucienu ar rallija auto, gan iespēju vērot rallija norisi no putna lidojuma. Tāpat, visi pieci laimīgie saņems arī «Rally Liepāja» VIP ielūgumu.

«Domāju, ka ziņa par loteriju būs ļoti intriģējoša visiem rallija draugiem, un ceru, ka sagādātie laimesti būs gana vilinoši, lai palīdzētu pieņemt gala lēmumu par «Rally Liepāja» apmeklējumu. Iespēja sēdēt blakus kādam no ERČ rallija pilotiem testos pirms rallija vai lidojums virs ātrumposmiem varētu piepildīt ne viena vien rallija līdzjutēja sapni, savukārt citiem tas varētu būt pamudinājums apmeklēt vienu no gada zīmīgākajiem pasākumiem Latvijas autosporta dzīvē,» piedalīties loterijā iedrošina «Rally Liepāja» direktors Raimonds Strokšs.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu