«Range Rover» pakaļdzīšanās: Vairāki motociklisti arestēti un ievietoti slimnīcā (75)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pagājušajā nedēļas nogalē plašu rezonansi pasaules medijos izraisīja vairāki simti motociklistu un tumšas krāsas «Range Rover» apvidus automašīnas vadītājs, kurš bailēs par savas ģimenes drošību pārbrauca pāri vairākiem motocikliem. Ir veikti pirmie aresti un izvirzītas apsūdzības.

Ņujorkas varasiestādes ir arestējušas incidenta izraisītāju – 28 gadus veco Kristoferu Kruzu (Christopher Cruz), kurš ar savu motociklu nobremzēja «Range Rover» priekšā un aizsāka traģisko notikumu virkni. Pret Kruzu ir izvirzītas vairākas apsūdzības – pārgalvīga braukšana, draudu izteikšana un bērna veselības apdraudēšana.

Kruza neapdomīgās rīcības dēļ, slimnīcā smagā stāvoklī ir ievietots kāds cits motociklists, kuram pārbrauca pāri «Range Rover». Ar lauztu mugurkaulu, lauztām ribām, traumētām plaušām un traumētu aortu komā pašlaik atrodas Džeijs Mezē (Jay Meezee). Ārsti domā, ka Mezē izdzīvos, taču visticamāk visu savu atlikušo mūžu no jostasvietas uz leju būs paralizēts. Savukārt Kāds cits motociklists ir nonācis slimnīcā ar lauztām kājām.

šeit

Ņujorkas likumsargi izmeklēšanā ir noskaidrojuši, ka 33 gadus vecais Aleksians Laiens (Alexian Lien) zvanīja uz 911 palīdzības tālruni un informēja dispečeru, ka viņa automašīnu ir ielenkuši motociklisti. Atklājās arī tas, ka viņa automašīnai jau pašā konfrontācijas sākumā ar nazi tika pārdurtas riepas.

Pret «Range Rover» vadītāju apsūdzības netiek celtas, jo viņš šādi rīkojies aizstāvot savu ģimeni. Automašīnā atradās Laiena sieva un viņu divus gadus vecā meitiņa.

Automašīnas «Range Rover» vadītājs tika nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēja grieztas brūces uz ķermeņa un stipri sasista seja.

Internetā ir parādījušies arī vairāki citi videoklipi, kurus uzņēmuši paši agresīvie motociklisti. Tajos redzams, kā tiek ignorēti ceļu satiksmes noteikumi un izrādīta klaja necieņa pret pārējiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Izbiedēts «Range Rover» vadītājs uz ceļa pārbrauc pāri vairākiem motocikliem

Citi videoklipi no tā paša motobraucēju pulcēšanās brauciena:

Komentāri (75)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu