Rastorgujevam neveiksmīga šaušana un vieta piektajā desmitā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa astotā posma otrajās sprinta sacensībās šodien Somijas pilsētā Kontiolahti 41. vietu ieguva Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs

Par sacensību uzvarētāju kļuva norvēģis Johaness Tingness Bē, no kura par 18,5 sekundēm atpalika Krievijas biatlonists Aleksandrs Loginovs, bet 19,4 sekundes uzvarētājam zaudēja amerikānis Lauels Beilijs. Jāpiebilst, ka pirmais četrinieks šodienas sacensībās šāva nekļūdīgi

Rastorgujevs jau pirmajā šautuvē pieļāva trīs kļūdas, otrajā šāva nekļūdīgi, tomēr finišā no Bē atpalika par minūti un 46,5 sekundēm.

Tikmēr Rolands Pužulis ar divām kļūdām šaušanā ieņēma 75. vietu (+3:42,5) 86 sportistu konkurencē, bet Edgars Piksons pēc divām kļūdām pirmajā šautuvē no sacensībām izstājās.

Atgādinām, ka pirmajās sprinta sacensībās Kontiolahti ceturtdien Rastorgujevs bez kļūdām šaušanā izcīnīja augsto 11. vietu, Piksons ar divām kļūdām šaušanā ierindojās 70. vietā, bet Pužulis ar vienu kļūdu palika 75. vietā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu