Rastorgujevam piektā vieta Eiropas čempionāta sprinta sacensībās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien izcīnīja piekto vietu Eiropas čempionāta sprinta sacensībās desmit kilometru distancē.

Divās šaušanās Rastorgujevs pieļāva vienu kļūdu un finišā par 37,1 sekundi zaudēja uzvaru izcīnījušajam krievam Aleksejam Volkovam, kurš bija nekļūdīgs.

Zīmīgi, ka ātrāki par Latvijas sportistu bija tikai krievu un ukraiņu biatlonisti - 18,5 sekundes uzvarētājam zaudēja Artjoms Prima no Ukrainas, kurš arī šāva nekļūdīgi, bet attiecīgi 19,6 un 20,4 sekundes lēnāki bija krievs Sergejs Kļačins un Serhijs Semjonovs no Ukrainas, kuri abi kļūdījās pa vienai reizei.

No pārējiem Latvijas sportistiem 29. vietu, šaujot nekļūdīgi, izcīnīja Rolands Pužulis, kurš uzvarētājam zaudēja minūti un 47,9 sekundes, bet 41. vietā ar divām kļūdām ierindojās Artūrs Koļesņikovs, kurš atpalika par divām minūtēm un 11,6 sekundēm.

Savukārt Toms Praulītis šaušanās kļūdījās trīs reizes, uzvarētājam zaudēja četras minūtes un 3,2 sekundes, kas deva 64. vietu 80 dalībnieku konkurencē.

Eiropas čempionāta iedzīšanas sacensības notiks svētdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu