Rastorgujevs otro reizi veic EČ sprintu; sacensības otro reizi atceļ (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs svētdien otro reizi divu dienu laikā veica Eiropas atklātā čempionāta desmit kilometru sprinta distanci, tomēr sacensības otro reizi tika atceltas miglas dēļ.

Pirmajā mēģinājumā sestdien finišēt paspēja lielākā daļa no sportistiem un Rastorgujevs tobrīd ar vienu kļūdu atradās sestajā vietā.

Savukārt svētdien Rastorgujevs startēja ar augsto astoto numuru, pieļāva divas kļūdas un distanci beidza otrajā vietā, tomēr praktiski uzreiz pēc viņa finiša atkal tika paziņots par sacīkšu pārtraukšanu.

Organizatori plāno trešoreiz sprinta sacensības aizvadīt pirmdien. Tāpat izteikta cerība, ka svētdien izdosies aizvadīt sieviešu sprintu 7,5 kilometru distancē, kas sestdien tā arī netika uzsākts.

Kā ziņots, ceturtdien Rastorgujevs ar ātru soli distancē izcīnīja ceturto vietu 20 kilometru sacensībās.

Kā ziņots, šo Pasaules kausa sezonu Rastorgujevs sāka negaidīti veiksmīgi un bija starp ātrākajiem slēpotājiem visu sportistu vidū, tomēr gadu mijā viņu vairākkārt piemeklēja veselības problēmas un Latvijas sportists nepaspēja atgūties līdz šā mēneša sākumā notikušajam pasaules čempionātam, kurā ar augstiem rezultātiem neizcēlās.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu