Ratus taisām ziemā, radiatorus mainām vasarā!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kvalitatīvs un telpai piemērots radiators kalpos daudzus gadus, tādēļ, pirms izdara izvēli, ir vērts izvērtēt PURMO daudzveidīgo piedāvājumu.  

Ir pienācis pēdējais mirklis parūpēties par siltumu savās mājās. Vēl var pagūt nomainīt vecos radiatorus pret jauniem – mūsdienīgākiem, jaudīgākiem un vizuāli pievilcīgākiem PURMO radiatoriem. Šodien radiatori vairs nav tikai kaut kāds bezformīgs čuguna gabals, kurš dod tikai siltumu, bet apkures elements, kurš dod siltumu un ir neatņemams telpas dizaina elements. Koncerns Rettig ar preču zīmi PURMO ir lielākais radiatoru ražotājs Eiropā. Mēs uzskatām, ka radiatori ir kas vairāk nekā tikai siltuma avots, tāpēc piedāvājam iespaidīgu radiatoru dizaina, krāsu un funkcionalitātes kombināciju skaitu, sākot ar standarta paneļu radiatoriem baltā krāsā un beidzot ar dizaina modeļiem. Turklāt PURMO produkcija vienmēr ir izcēlusies ar augstu kvalitāti – gan tērauda, gan grunts, gan krāsas kvalitāti. Pareizi ekspluatējot, mūsu radiatori kalpos ilgi – saviem izstrādājumiem dodam 10 gadu garantiju no piegādes datuma.

Atkarībā no vietas telpā un dizaina prasībām, var izvēlēties klasiskos tērauda paneļu radiatorus, tērauda ribu radiatorus, vertikālus dekoratīvos radiatorus, konvektorus un dvieļu žāvētājus. PURMO radiatoru izvēle ir ārkārtīgi liela - sānu un apakšas pieslēguma modeļiem pieejami 1200 izmēri. Tiem ir pieejami dažāda profilējuma priekšējie un aizmugurējie paneļi – gludi vai ar nelielu ribojumu. Jaunākās tehnoloģijas dod iespēju mainīt vecos un neefektīvos čuguna radiatorus pret tērauda radiatoriem PURMO ar augstumu 550mm, nepārtaisot caurules. Tas ir ļoti izdevīgs risinājums, jo nav nepieciešama esošo cauruļu griešana un metināšana. Vecā ēkā labi iederētos ribu radiatori Delta, kas vizuāli atgādina čuguna radiatoru, bet patiesībā ir ražots no tērauda. Un šis milzīgais radiatoru klāsts ir pasūtāms visās RAL paletes krāsās.

Vislielākais pieprasījums ir pēc tērauda paneļu radiatoriem PURMO, kuru galvenais pluss ir energoefektivitāte un cena. Tērauda paneļa radiatori ātri uzsilst un ātri atdod siltumu. Kad siltums vairs nav vajadzīgs, aizverot termoregulatoru, panelis ātri atdziest. Šī īpašība nepiemīt čuguna radiatoriem, jo tas ir ļoti inerts materiāls, līdz ar to čuguna radiatori nekad nebūs tik ekonomiski kā tērauda. Visa PURMO produkcija ir izgatavota no aukstvelmēta tērauda un ir paredzēta montāžai slēgtās apkures sistēmās.

Apkures sistēma ir pietiekami sarežģīta un lai tā pareizi darbotos, izvēloties jaunus radiatorus, būtu vēlams konsultēties ar projektētājiem un sertificētiem atslēdzniekiem.

www.purmo.lv

KOMFORTS

www.komforts.net

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu