Rauls: mums ir tiesības sapņot par finālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta komanda Gelzenkirhenes «Schalke 04» var atļauties sapņot par iekļūšanu UEFA Čempionu līgas finālā, pēc vietas izcīnīšanas turnīra pusfinālā izteicās vienības uzbrukuma līderis Rauls.

Kā ziņots, «Schalke 04» ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 7:3 sagrāva pēdējo piecu gadu Itālijas čempionus un pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētājus Milānas «Inter». Pusfinālā «Schalke 04» tiksies ar Anglijas premjerlīgas čempionāta kopvērtējuma pašreizējo līderi Mančestras «United».

«Šis ir īpašs brīdis, jo klubs UEFA Čempionu līgas pusfinālā iekļuvis pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē,» izteicās Rauls. «Futbolā nekas nav neiespējams, pat pret Mančestras «United». Kāpēc gan lai mums nebūtu tiesības sapņot par iekļūšanu finālā?»

Rauls ar 71 vārtu guvumu ir turnīra visu laiku rezultatīvākais futbolists.

«Šī ir neticama situācija, jo gan Spānijas «Valencia», gan «Inter» uzskatīja, ka mūs uzvarēs. Ļoti ceru, ka mēs iekļūsim finālā un tur tiksimies ar Madrides «Real»,» piebilda Rauls, kurš šajā Spānijas klubā pavadīja gandrīz visu savu profesionālo karjeru.

Savukārt «Inter» galvenais treneris Leonardu atzina, ka pretinieks uzvarēja pelnīti.

«Divu spēļu kontekstā «Schalke 04» bija labākā komanda. Mēs bijām pārāk noguruši, jo Itālijas A sērijas čempionātā nākas aizvadīt lielu spēļu skaitu,» izteicās treneris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu