Rautakallio: izcīnītie divi punkti ir ļoti nozīmīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Peka Rautakallio pēc uzvaras papildlaikā ar 1:0 pār Maskavas «Dinamo» uzsvēra izcīnīto divu punktu nozīmīgumu.

«Šovakar nospēlējām gudrāk un disciplinētāk nekā iepriekšējā mačā pirms divām dienām [pret Sanktpēterburgas SKA]. Labu spēli aizvadīja Kriss Holts. Lai neielaistu nevienu ripu pret tādu komandu kā Maskavas «Dinamo», ir jāaizvada ļoti labs mačs,» komandas vārtsargu uzteic Rautakallio. «Šie divi punkti mums ir ļoti nozīmīgi.»

Tāpat «rīdzinieku» galvenais treneris bija priecīgs par Māra Bičevska debiju, norādot, ka jaunais uzbrucējs un ceturtā maiņa kopumā padarījusi savu darbu teicami. «Viņš nākotnē būs labs spēlētājs,» piebilda treneris.

Tikmēr Maskavas «Dinamo» galvenais treneris Oļegs Znaroks atzina, ka viņam nav patikusi šī spēle un komandas spēlētāju kustība laukumā. «Neizmantojām divus «bullīšus». Ko gan vēl lai pasaka? Tiesneši? Man nepatika tiesnešu pieņemtie lēmumi un man viņiem ir daudz jautājumu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu