Rautakallio: Mums ir divi pirmie vārtsargi (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Peka Rautakallio intervijā portālam «Apollo» atzina, ka viņam jau ir zināms, kurš vārtsargs sāks KHL piektās sezonas pirmo maču ceturtdien pret Prāgas «Lev».

«Mums ir divi pirmie vārtsargi. Tas ir ļoti labi. Kad spēlējam trīs mačus pēc kārtas ik pēc dienas, ir labi, ja visu laiku ir svaigs vārtsargs, kurš nav pārslogots,» skaidro Rautakallio. «Zinu, kurš stāvēs vārtos pirmajā šīs sezonas spēlē Prāgā, taču šobrīd to neteikšu, jo līdz mačam var notikt jebkas, varu ari pārdomāt. To nezina arī paši vārtsargi, kuri par manu lēmumu uzzinās trešdien

Šosezon «rīdzinieku» vārtsargiem būs jauns treneris - Rautakallio kolēģis Mika Tarvainens, tomēr abi speciālisti līdz šim nav bijuši pazīstami. «Kad uzzinājām, ka Sergejs [Naumovs] vairs nestrādās Rīgā, bija jāmeklē viņam aizvietotājs. Veicu dažus telefona zvanus, pēc kuriem uzpeldēja viņa uzvārds. Jā, Mikaelu Telkvistu uz Rīgu aicināja Naumovs, taču es Sergejam uzticos, tādēļ nesaskatu problēmu tajā, ka tagad ar vārtsargiem strādā cits speciālists.»

«Kad varēs spēlēt Raitis Ivanāns? Domāju, ka viņš būs gatavs spēlēt jau kādā no pirmās izbraukuma tūres mačiem. Šodien viņš aizvadīja pilnvērtīgu treniņu un izskatījās labi. Ar ko viņš spēlēs kopā? Būs jāskatās konkrētā situācija,» norāda Rautakallio.

P.S. Tuvākajās dienās portālā «Apollo» varēsiet lasīt pilnu interviju ar Rīgas «Dinamo» galveno treneri Peku Rautakallio.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu