Rautakallio un Hosa labprāt paliktu Rīgas «Dinamo»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Peka Rautakallio un slovāku uzbrucējs Marcels Hosa izteikušies, ka labprāt paliktu komandā, vēsta Krievijas masu mediji.

«Mēneša beigās mums būs tikšanās ar kluba vadība un tad viss izšķirsies,» «Sports.ru» citēts somu hokeja speciālists. «Bez šaubām es vēlētos palikt. Teikšu pat vairāk - es ar lielāko prieku gribētu palikt Rīgā.»

«Man šķiet, ka mēs šosezon esam padarījuši labu darbu, taču pie daudz kā vēl ir jāpiestrādā un es ar to vēlētos nodarboties. Mani apmierina absolūti viss - laba komanda, brīnišķīga pilsēta. Gaidu tikšanos ar kluba vadību,» norāda Rautakallio.

Identiskās domās ir arī Hosa, kurš uzsver, ka vēlētos palikt «Dinamo» sastāvā. «Man patīk klubs un mana loma komandā. Taču šajā jautājumā viss nav atkarīgs no manis. Skatīsimies, kā aizritēs sarunas,» piebilst Hosa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu