Razgals: Ja izmaksas nav lielas, Kontinentālajā kausā varētu spēlēt (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Skliepajasmetalurgs.lv

Latvijas čempionvienības hokejā «SMScredit.lv» galvenais treneris Aigars Razgals izvairīgi komentēja komandas iespējamo dalību nākamās sezonas Kontinentālā kausa (KK) izcīņā.

Jau ziņojām, ka uzvara Latvijas čempionātā «SMScredit.lv» vienībai ļauj piedalītes Kontinentālajā kausā, bet patlaban no kluba puses nav saņemta atbilde.

«Par šo jautājumu būtu jārunā ar kluba vadību. Man ļoti grūti atbildēt,» sarunā ar «Apollo» par iespējamo dalību KK izteicās Razgals.

«Bet domāju, ja finansiālās izmaksas šajā turnīrā nebūs lielas, būtu vērts padomāt par šādu iespēju» atbildēja Razgals, piekrītot, ka nepieciešams arī komandas pastiprinājums.

«Pastiprināties pirms turnīra ar spēlētājiem noteikti vajadzētu, taču tagad ir grūti kaut ko prognozēt, jo sezona ir noslēgusies un, iespējams, daži no hokejistiem mainīs klubus. Skaidrība par komandu būs sezonas sākumā, tagad par kaut kādām sastāva aprisēm ir pāragri runāt.»

Razgals arī nemācēja pateikt, vai paliks pie komandas stūres, taču, ja būtu piedāvājums, viņš to pieņemtu.

«Sezona noslēgusies un visi esam uz brīvām kājām. Izskatās, ka varētu palikt. Vai gribētu? Neapšaubāmi,» piebilda bijušais hokejists.

«Apollo» sazinājās arī ar kluba administrāciju, kura norādīja, ka vienības īpašnieks Uldis Arnicāns patlaban atrodas ārzemēs un solīja tuvākajā laikā atbildēt par iespējamo dalību Kontinentālajā kausā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu