«Real» uz Minheni dodas ar minimālu pārsvaru (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas turnīra pusfināla pirmajā spēlē trešdienas vakarā Madrides «Real» futbolisti savā laukumā ar 1:0 pieveica Minhenes «Bayern».

Lai gan spēles sākumā pārsvars piederēja «Bayern», kas izveidoja pirmos reālos vārtu gūšanas momentus, tomēr 19. minūtē rezultātu atklāja «Real» komanda, kad Fābiu Koentrau centrējumu rezultatīvi noslēdza Karims Benzemā. Turklāt pēc piecām minūtēm mājiniekiem bija vēl viena lieliska izdevība, taču šoreiz Krištianu Ronaldu no teicamas pozīcijas sita garām vārtiem. Arī turpinājumā viesiem piederēja ievērojams pārsvars bumbas kontrolē, bet labākā izdevības gūt vārtus 41. minūtē bija mājiniekam Anhelam di Marijam.

Otrajā puslaikā cīņas gaita būtiski nemainījās, bet labākā iespēja izcelties «Bayern» bija mača beigās, kad pēc Mario Geces sitiena lielisku reakciju nodemonstrēja «Real» vārtsargs Ikers Kasiljass. Jau kompensācijas laikā labā pozīcijā mājinieku soda laukumā nonāca Tomass Millers, tomēr līdz sitienam tā arī netika.

Abu komandu atbildes spēle risināsies nākamo otrdien, 29. aprīlī Minhenē, bet finālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu maču summā.

Atgādinām, ka pirmajā pusfināla pārī otrdienas vakarā pirmajā mačā Madrides «Atletico» savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Londonas «Chelsea».

UEFA Čempionu līgas finālmačs notiks 24. maijā Portugāles galvaspilsētā Lisabonā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu