Recepšu konkurss. Biezpiena-rupjmaizes kārtojums (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Autores foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar Veselīga Dzīvesveida Studiju FitFitness organizē ēdienu recepšu konkursu. [s:43376]

Sastāvdaļas 2 porcijām:

180g vājpiena biezpiena
380g kanēļa-ābolu jogurta vai jebkura cita, kas labāk garšo
100g rupjmaizes rīvmaizes
50g mandeļu skaidiņu
1 ēd.k. medus - ja vēlies saldāku
1 t.k. kanēļa

1. Rupjmaizes rīvmaizi samaisi ar kanēli un uz dažām minūtēm ieliec cepeškrāsnī, lai apgrauzdētu.

2. Biezpienu kopā ar ~ 300 g jogurta sablenderē, līdz masa kļūst vijīga. Ja gribās saldāku - liec klāt 1 ēd.k. medus.

3. Liec kārtās - rupjmaize, 2 tējkarotes jogurta, biezpiena krēms, mandeļu skaidiņas (tās var salauzt nedaudz sīkāk) un vēlreiz tā pat - rupjmaize, jogurts, biezpiens, mandeļu skaidiņas.

4. Atstāj ledusskapī vismaz uz stundu.

Lai labi garšo!

Šādu saldo var droši apēst pusdienās un vakarā doties uz treniņu! Tas ir ne tikai sātīgs un garšīgs, bet arī labs oblaltumvielu avots!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu