Reinfeldam Ķegumā 5. vieta Eiropas čempionāta posmā kvadru klasē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas sportists Ralfs Reinfelds šodien ieņēma piekto vietu «Zelta zirga» trasē Ķegumā notikušajā Eiropas čempionāta piektajā posmā kvadri «Open» klasē.

Pirmajā finālbraucienā labākais no latviešiem bija Kristaps Veinbergs, kurš 17 apļus veica 37 minūtēs un 40,931 sekundē, bet par brauciena uzvarētāju kļuva Maiks van Grinsvens no Nīderlandes, kurš finišēja pēc 35 minūtēm un 30,647 sekundēm.

Tikmēr sestajā vietā ierindojās cits Latvijas pārstāvis Rinalds Dišlers-Kirilko, devīto vietu ieņēma Reinfelds, 12. pozīcijā sekoja Jānis Arbidāns, bet finišu nespēja sasniegt Latvijas pārstāvju līderis Edgars Meņģelis un Reinis Purvēns, kuri tika klasificēti attiecīgi 16. un 17. pozīcijā.

Otrajā finālbraucienā labākais no pašmāju sportistiem bija Reinfelds, kurš ierindojās ceturtajā vietā divas minūtes un 1,210 sekundes aiz uzvaru izcīnījušā francūža Žeremija Varnā. Francijas pārstāvis 17 apļus veica 34 minūtēs un 41,008 sekundēs.

Vēl pirms pēdējā apļa ceturtais bija Meņģelis, tomēr viņš nespēja finišēt un tika klasificēts piektajā vietā. Desmitajā vietā ierindojās Dišlers-Kirilko, bet vietas no 13. līdz 15. pozīcijai ieņēma attiecīgi Veinbergs, Arbidāns un Purvēns, pēdējais no kuriem gan veica tikai trīs apļus.

Par posma uzvarētāju ar iegūtiem 47 punktiem kļuva Varnā, bet Reinfelds ar 30 punktiem ierindojās piektajā pozīcijā. Astotais ar 26 punktiem bija Dišlers-Kirilko, Veinbergs sekoja devītajā pozīcijā ar 24 punktiem, Meņģelis bija spiests samierināties ar 21 punktu un 11. vietu, Arbidāns ar 16 punktiem ieņēma 14. pozīciju, bet Purvēnam desmit punkti un 15. vieta.

Eiropas čempionāta kvadri «Open» klases kopvērtējumā pirms šī posma Meņģelis atradās piektajā pozīcijā.

Kopumā šosezon sacensību kalendārā paredzēti septiņi posmi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu