Rekonstruēs Bauskas šosejas posmu par 5,2 miljoniem latu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

A/S «Ceļu pārvalde» parakstījusi līgumu ar A/S «Latvijas Valsts ceļi» un rekonstruēs ceļu Rīga-Bauska-Lietuvas robeža (Grenctāle) par 5,299 miljoniem latu, tādējādi uzņēmuma šī gada plānotais apgrozījums sasniedzis jau 20 miljonus latu, «Apollo» informēja Vladimirs Novodvorskis.

«Ar šī līguma parakstīšanu jau esam sasnieguši plānoto apgrozījumu un domājam to vēl uzlabot.  Par pagājušo gadu, kad uzņēmuma apgrozījums sasniedza 11,4 miljonus latu, esam teju dubultojuši uzņēmuma darbības  rādītāju,» gandarīts ir A/S «Ceļu pārvalde» valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Lauva.

Viņš uzsver, ka uzņēmuma stratēģijas maiņa un darbības akcentēšana tieši uz ielu rekonstrukcijas darbu veikšanu ir bijis veiksmīgs solis un nodrošinās turpmāku akciju sabiedrības attīstību. «Tādējādi ir pamats domāt, ka pozitīvā tendence saglabāsies un uzņēmuma darbības rādītāji turpinās augt.»

Kopējais remontdarbiem paredzētais ceļa posmu garums ir 15,4 kilometri. Paredzēts, ka A/S «Ceļu pārvalde» atjaunos ceļa segumu, rekonstruēs caurtekas, uzstādīs ceļa zīmes, brauktuves apzīmējumus, kā arī drošības barjeras. Būvdarbi jāpabeidz 240 dienu laikā no uzsākšanas brīža. Tas nozīmē, ka remontdarbi tiks uzsākti šogad, bet pabeigti tiks jau nākamgad. A/S «Ceļu Pārvalde» un Ziemeļu rajona izpilddirekcija noslēgusi arī līgumu par asfalta seguma atjaunošanu Valdemāra ielai vairākos posmos, piemēram, starp Kronvalda un Kalpaka bulvāriem. Būvdarbi izmaksās 813 740 latu.

Vēl viens līgums par vairāk nekā 150 000 latu parakstīts ar Rīgas domes Satiksmes departamentu par neregulējamo gājēju pārēju rekonstrukciju dažādos pilsētas rajonos.
Šogad noslēgti vairāki nozīmīgi ceļu rekonstrukcijas un būvdarbu darījumi. Uzņēmums uzvarēja arī konkursā par Kārsavas centrālās ielas rekonstrukciju par kopējo summu 1,8 miljoni latu, savukārt ceļu Rīga-Skulte-Liepāja A/S «Ceļu pārvalde» atjauno par 3,1 miljonu latu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu