Remonta laikā vīrietim uzkrīt automašīna (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: buhtterfly, CC BY-NC-ND 2.0

Vakar Zemgalē 44 gadus vecam vīrietim remonta laikā uzkritusi automašīna, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Kā pastāstīja dienesta pārstāve Inga Vītola, vīrietis bija pagūlies zem automašīnas, kas pacelta uz domkrata, tomēr tā noslīdējusi un uzkritusi viņam virsū. Turklāt, cietušais strādājis savā garāžā, kur bijis viens, tāpēc palīdzību paša spēkiem nav varējis izsaukt. Vēlāk garāžā ienācis kaimiņš, kurš piepacēlis automašīnu un izsaucis palīdzību.

Ierodoties mediķiem, cietušais bijis bezsamaņā un ar smagu politraumu nogādāts slimnīcā Rīgā.

Smagas traumas sadzīves negadījumos vakar guvuši vēl trīs vīrieši. Vidzemē 36 gadus vecs vīrietis strādājis mežā, kur viņam uzkritis koks, salaužot kāju, bet kāds 54 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā strādājis ar zāģi un paklupis, iezāģējot sev plecā un apakšdelmā. Savukārt Zemgalē 24 gadus vecs vīrietis iezāģējis sev rokā ar elektrisko zāģi, amputējot vienu pirkstu un gūstot divu pirkstu daļēju amputāciju.

Mediķi devušies palīgā arī 53 gadus vecam vīrietim Rīgas reģionā, kurš ilgu laiku nogulējis mājās uz grīdas, gūstot ķermeņa atdzišanu. Vīrietis bijis alkohola reibumā un guvis galvas traumu.

Tāpat saņemts izsaukums pie septiņus mēnešus veca zīdaiņa Vidzemē, kurš izkritis no gultas, gūstot smadzeņu satricinājumu.

Kopumā vakar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests saņēmis 1150 izsaukumus, 175 no tiem saistīti ar traumām.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu