Remontdarbu laikā slēgs satiksmi zem Gaisa tilta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Lai nodrošinātu drošu un kvalitatīvu siltumenerģijas piegādi, AS «Rīgas Siltums» veiks plānotus siltumtīklu remontdarbus Brīvības ielā zem Gaisa tilta, «Apollo» informēja «Rīgas Siltums» pārstāve Linda Rence.

No 29. jūnija līdz 14. jūlijam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Brīvības gatvē, kas atrodas blakus/zem Gaisa tilta, posmā un virzienā no dzelzceļa līdz Brīvības gatves un Krimuldas ielas krustojumam.

Autovadītājus aicinām pievērst uzmanību ielās izvietotajām ceļazīmēm.

Ar šī posma remontdarbu uzsākšanu, AS AS «Rīgas Siltums» uzsāk centrālajā siltumapgādē svarīgas siltumtīklu maģistrāles rekonstrukciju projekta «Siltumtīklu maģistrāles M-1 rekonstrukcija posmā no K-1-24 līdz K-1-32» ietvaros. Tas paredz siltumtīklu maģistrāles rekonstrukciju Brīvības gatvē, no ēkas Brīvības gatvē 193 līdz ēkai Brīvības gatvē 203a. Projekta īstenošanai uzņēmums piesaistījis Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu vairāk nekā  380 tūkst. latu apjomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu