Remontu Latvijas vēstniecībā ES piedāvā veikt par aptuveni 100 000 latu (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ārlietu ministrijas (ĀM) izsludinātajā iepirkumā par telpu pielāgošanu jeb remontu Latvijas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā (ES) pieteikušies četri pretendenti - SIA «Balsts-R», SIA «Cleanhouse», SIA «BK Māja» un SIA «Wolf System».

Viņi iepirkumā plānotos darbus piedāvā veikt par vidēji 100 000 latu, liecina ĀM mājaslapā publicētā informācija.

Vislētākais piedāvājums ir SIA «Balsts-R», kuri iecerētos darbus gatavi veikt par 98 751 latu, bet visdārgākais - SIA «BK Māja», kas remontu apņemas veikt par 118 991 latu.

Latvijas pastāvīgajā pārstāvniecībā ES tiks veikts atsevišķu telpu remonts un pielāgošana pasākumiem, kas paredzēti Latvijas prezidentūras ES Padomē laikā, aģentūrai LETA sacīja ĀM preses sekretāra pienākumu izpildītāja Līga Bergmane. Iepirkumam pievienotajā darba apjomu sarakstā norādīts, ka vēstniecības atsevišķās telpās tiks mainīts grīdas segums, uzstādītas jaunas durvis, krāsoti griesti un veikti citi kosmētiski remontdarbi.

Pašlaik notiek iesniegto piedāvājumu vērtēšana, un iepirkuma uzvarētājs būs zināms, vēlākais, jūnija sākumā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu