«Reval Hotels» atvērs viesnīcu Sanktpēterburgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Reval Hotels» šogad gatavojas atvērt viesnīcu Sanktpēterburgā — pilsētā, kurā risinās Fjodora Dostojevska romāna «Noziegums un sods» aprakstītie notikumi.

Ar šīs viesnīcas atklāšanu vadošā viesnīcu ķēde Baltijas valstīs «Reval Hotels» sāk savu paplašināšanos Krievijā. Jaunās viesnīcas «Reval Hotel Sonya» nosaukums aizgūts no Dostojevska pasaulslavenā romāna, kura varone ir Soņa Marmeladova.

«Reval Hotel Sonya» solās būt moderna un ļoti personalizēta četru zvaigžņu viesnīca Sanktpēterburgas sirdī netālu no Ļiteinija tilta un Ņevas upes.

Viesnīcā «Reval Hotel Sonya» krieviskais gars būs jūtams it visā — no interjera dizaina līdz restorāna ēdienkartei. Viesnīca piedāvās 173 viesu numurus, restorānu un bāru, fitnesa centru, konferenču telpas, iekšpagalmu banketu rīkošanai un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu visā viesnīcā.

«Piedāvājot izjust Krieviju un Sanktpēterburgu visās tās niansēs un iepazīstinot ar vēl iespaidīgāku un aizraujošāku viesnīcu pieredzi, mēs vēlamies radīt jaunu standartu pilsētas viesnīcu tirgū. «Reval Hotel Sonya» nepārprotami būs starptautiska tikšanās vieta, kur jutīsies ērti gan Krievijas, gan ārvalstu viesi,» stāsta Juris Zudovs, «Reval Hotel Sonya» ģenerāldirektors.

«Reval Hotel Sonya» ir veidota sadarbībā ar viesnīcu nozarē pieredzējušo zviedru arhitektu un identitātes konsultantu Stylt Trampoli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu