Rēzekne gatava uzņemt skriešanas mīļotājus (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī ārā vēl ir prāvas sniega kupenas un gaisa temperatūra paceļas tikai nedaudz virs 0 grādiem, skrējēji ir gatavi uzsākt jauno sacensību sezonu. Līdz pirmajam skriešanas seriāla «Skrien Latvija» posmam, «Rēzeknes pusmaratonam 2013», kas notiks 6.aprīlī, atlikušas vairs tikai pāris dienas. 

Aicinām pieteikties skrējienam visus tos, kas vēl līdz šim šaubījās par dalību. Sporta atbalstītāji, līdzjutēji un visi ziņkārīgie tiek gaidīti trases malās, lai atbalstītu visus drosmīgos «Rēzeknes pusmaratona» dalībniekus. Šī ir iespēja vērot augsta līmeņa sacensības, kurās piedalās ne tikai pašmāju, bet arī citu valstu vadošie skrējēji.

Dalībniekiem ir iespēja izvēlēties sev piemērotāko distanci –

  • pusmaratonu 21.0975 km,
  • Nike skrējienu 12.6 km,
  • tautas skrējienu un nūjošanu 4.2 km
  • kā arī pašiem mazākajiem bērnu distances.

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām ir līdz 5. aprīlim plkst. 12:00. Dalības maksa pusmaratonam ir 15 lati, Nike skrējienam 12 lati, tautas skrējienam 8 lati, nūjošanai 6 lati, bet bērnu distancēm - 1 lati. Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.

Sacensību programma:

  • 10:00 -11:30 Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
  • 11:15 Bērnu starts
  • 12:00 Starts visām distancēm
  • 14:30 Apbalvošana.

skrienlatvija.lv

Īpašs lūgums autovadītājiem un citiem pilsētas iedzīvotājiem būs saprotošiem un iecietīgiem pret satiksmes ierobežojumiem sacensību laikā.

Tiekamies 6.aprīlī jau no plkst. 10.00 Raiņa kultūras un atpūtas parkā, lai ar Rēzeknes pusmaratonu uzsāktu jauno skriešanas sezonu!

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu