Rēzeknes ķīlnieku krīze beigusies traģiski (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Makuya, CC BY-NC-SA 2.0

Rēzeknes ķīlnieku krīze beigusies traģiski – vīrietis nogalinājis savu sievu, bet pats izdarījis pašnāvību, vēsta Latvijas Televīzija.

Policijā informē, ka abu cilvēku līķi atrasti mežā Griškānu pagastā. Cilvēku līķi atrasti automašīnā.

Kopumā viņu meklēšanā bija iesaistīti ap 200 cilvēku no Valsts policijas, Zemessardzes, kā arī Valsts robežsardzes koledžas kadeti, ziņo LETA.

Notikuma vietā pašlaik strādā eksperti.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, ģimene bija izšķīrusies jau pirms kāda laika. Viņu dēls dzīvojis kopā ar māti. Vīrs nebija samierinājies ar šķiršanos un pārmeta sievai, ka viņa nevelta pienācīgu uzmanību bērna audzināšanai, arī pretim saņemot pārmetumus par savu izturēšanos.

Līdz šim vardarbīga rīcība no šķirtā vīra puses neesot tikusi konstatēta.

Kā ziņots, vakar, 10.aprīlī, ap dienas vidu Rēzeknē, Krimuldas ielā, kāds 1979.gadā dzimis vīrietis, piedraudot ar zagtu pistoli, nolaupīja savu bijušo sievu, 1979.gadā dzimušu sievieti.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja Valsts robežsardzē, nolaupītā ir Rēzeknē esošās Valsts robežsardzes koledžas darbiniece.

Vīrietis, piedraudot ar pistoli, licis sievietei iekāpt apvidus automašīnā un aizvedis.

Robežsardzē aģentūra LETA noskaidroja, ka robežsardzes helikopters pēc informācijas saņemšanas veicis Rēzeknes pilsētas un novada teritorijas apsekošanu no gaisa. Robežsardzes darbiniekiem bijusi zināma automašīna, ar kādu iespējamais laupītājs pārvietojies, taču apsekošanā helikopters spēkratu nav fiksējis.

Noskaidrots, ka pistoli vīrietis nozadzis no seifa patēva mājās Strūžānos. Visticamāk, sievietes nolaupīšanas iemesls - savstarpējas problēmas, informēja policijā.

Nolaupītās sievietes meklēšana sākusies vakar pa dienu un turpinājusies visu nakti, meklēšanas pasākumos ticis iesaistīts arī helikopters.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu