Režisora Končalovska meita jau vairāk nekā divus mēnešus ir komā (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

14 gadus vecā meitene jau vairāk kā divus mēnešu nav atmodusies no komas, viņa vēl joprojām atrodas intensīvās aprūpes slimnīcā Marseļā. Ārsti viņas stāvokli raksturo kā nopietnu. 

Ārsti nesniedz nekādus sīkākus komentārus par meitenes stāvokli. Taču pēc citu speciālistu teiktā, meitenei, kura pavada vairāk kā 50 dienas komā smagi cieš smadzenes, tomēr ārsti tic, ka cietušajai ir izredzes atgūties un dzīvot normālu dzīvi.

Tomēr līdzīgā avārijā pirms daudziem gadiem cieta slavenais krievu aktieris Nikolajs Karačencovs, kurš komā pavadīja 26 dienas. Viņam bija daudzas operācijas, kā arī viņš no jauna mācījās staigāt un runāt, ar viņu ilgi strādāja logopēds. Vēl tagad mediķi nedod garantijas, ka viņš fiziski un garīgi spēs pilnīgi atveseļoties.

Abi vecāki ir pametuši biznesu Krievijā un īrē dzīvokli netālu no slimnīcas, kur ārstējas viņu meita. Jūlija Visocka ir pārtraukusi savu raidījumu «Ēdam mājās» uzņemšanu.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu