Režisora Končalovska sieva Jūlija Visocka jau septītajā grūtniecības mēnesī (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pazīstamā režisora Končalovska ģimene Francijā cieta satiksmes negadījumā, kurā vissmagāk cietusi tieši viņu 14 gadus vecā meita Marija. Kā noskaidrojies, meitene avārijā cietusi vissmagāk, jo nebija piesprādzējusies. Tagad abi vecāki īrē dzīvokli Francijā, lai būtu tuvāk meitai. Jau izskanēja ziņas, ka Končalovska sieva Jūlija Visocka ir bērna gaidībās, taču nu šī informācija ir apstiprinājusies un zināms, ka Jūlija ir septītajā grūtniecības mēnesī.

Labākie Francijas ārsti vēl joprojām cīnās par 14 gadus vecās meitas veselības stāvokli, tomēr raksturo to kā smagu, kā zināms, līdz šim brīdim viņa vēl nav nākusi pie samaņas. Pārējie pasažieri guva vieglas traumas. Ārsti jau sāk gatavot ģimeni ļaunākajam, jo pēc divu mēnešu komas meitenes atveseļošanās var būt ļoti sarežģīta. Jau pēc 20 pavadītām dienām komā, cilvēkam rodas nopietnas veselības problēmas. Divi mēneši ir pārāk ilgs laiks, lai cerētu uz labāko, atzīst eksperti.

Končalovskis pirmo reizi šo divu mēnešu laikā sociālajos tīklos ir veicis ierakstu, kurā dalās ar savām pārdomām. Viņš ievietojis citātu no savas grāmatas «Pacilājošais apmāns»:

«Cilvēciskais optimisms ļoti bieži it saistīts ar ticību, ka viss būs labi un nākotnē būs vēl labāk. Man liekas, ka optimismam ir jābūt saistītam ar to, ka labi nekad nebūs, bet vajag dzīvot ar to un tajā. Nest savu krustu. Tajā ir optimisms. Vienmēr vajag atrast sevī spēku dzīvot, saprotot, ka pasaule un mēs tajā esam tālu no ideāla.»

Redzams, ka citātā atspoguļotas pārdomas un sāpīgais emocionālais pārdzīvojums, kas radies pēc notikušās avārijas.

Jūlija Visocka ir pārtraukusi raidījumu «Ēdam mājās» uzņemšanu, tāpat arī Andrejs Končalovskis ir pārtraucis darbu. Abi atrodas Francijā, lai būtu līdzās meitai.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu