Rianna ir laimīga atkal esot kopā ar vardarbīgo Braunu (34)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Popdīva Rianna atklājusi, ka satiekas ar dziedātāju Krisu Braunu, kurš joprojām izcieš nosacītu sodu par viņas piekaušanu 2009.gadā. Ārvalstu mediji jau vairākus mēnešus baumo par Riannas un Brauna attiecību atjaunošanu, un abi mūziķi novembrī pat izlaida kopīgu dziesmu «Nobody's Business».

«Es sapratu, ka vissvarīgākā man ir pašas laime,» barbadosiešu dziedātāja teica intervijā žurnālam «Rolling Stone». «Un es negribēju, lai kāda cita viedoklis to traucētu. Pat ja tas nav pareizi, tā ir mana kļūda.» «Pēc spīdzināšanas vairāku gadu garumā, kad biju dusmīga un drūma, tagad es labāk dzīvoju patiesi un samierinos ar apkārtējo reakciju. Es to varu paciest,» paziņoja 24 gadus vecā Rianna.

2009.gadā Brauns atzina savu vainu Riannas piekaušanā. Viņam tika piespriests piecus gadus ilgs nosacīts sods, sabiedriskie darbi un aizliegums tuvoties dziedātājai.

Tomēr augustā emocionālā intervijā ar televīzijas personību Opru Vinfriju Rianna atklāja, ka viņu un Braunu saistot «ļoti tuva draudzība» un ka viņa Braunu joprojām mīlot.

«Jūs redzat mūs kopā un domājat, ka visu zināt,» viņa sacīja. «Taču tagad viss ir citādi. Mūsu starpā vairs nav tādu strīdu. Mēs izrunājamies un novērtējam viens otru.»

Kā jau ziņots, pagājušajā nedēļas nogalē 23 gadus vecais Brauns iekūlās vēl vienā kautiņā ierakstu studijas stāvvietā Losandželosā. Policija apstiprināja, ka cietušais dziedātājs Frenks Oušens vēloties, lai Brauns tiktu saukts pie atbildības, tomēr prasību tiesā neesot iesniedzis.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu