Rianna par 100 000 mārciņām nopērk Merilinas Monro portretu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Barbadosiešu R&B dīva Rianna iztērējusi 100 000 sterliņu mārciņu (84 100 latu) Merilinas Monro portretam, kas pilnībā izgatavots no «Swarovski» kristāliem. Dziedātāja pasūtīja mākslas darbu britu māksliniecei Klērai Milnerei, kura portreta izgatavošanai izmantoja 65 000 kristālu.

«Es centos parādīt publiskās dzīves spožumu un skumjas Merilinas acīs,» sarunā ar britu tabloīdu «The Sun» atklāja māksliniece. «Tā kā Rianna ir tas, kas viņa ir - visa komunikācija notika ar viņas interjera dekoratoriem. Taču viņi pēc tam man teica, ka viņai darbs paticis.»

«Portrets, kas pilnībā izgatavots no «Swarovski» kristāliem, ir ļoti grezns - cilvēks stāv un nespēj novērst no tā acis, jo tas nemitīgi maina krāsas, piepildot telpu ar varavīksnēm,» piebilda Milnere.

Iepriekš Rianna publiski atzinusi, ka viņa ir liela Merilinas Monro fane, un pat atklāja, ka reiz viņa un viņas draudzene Keitja Perija izvēlējās uz Metropolitēna institūta balli vilkt vienu un to pašu «Dolce and Gabbana» kleitu ar aktrises seju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu