«Rīdzinieka karte» tiks papildināta ar uzņēmumu pakalpojumiem (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Otrdien Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR) kopā ar pašvaldības uzņēmumu «Rīgas satiksme» un «Rīgas karte» vadību tikās ar vairāku uzņēmumu pārstāvjiem, lai spriestu par papildus priekšrocību piešķiršanu «Rīdzinieka kartes» turētājiem, informē pašvaldībā.

«Jau maijā «Rīdzinieka karti» varēs izmantot, lai saņemtu pašvaldības pakalpojumus, kam pievienosies arī privāto uzņēmumu sniegtie pakalpojumi. Mūsu mērķis ir, lai nākotnē veselas kaudzes dažādu karšu vietā rīdzinieki varētu izmantot vienu ērtu «Rīdzinieka karti»,» teic Ušakovs.

Aptieku, lielveikalu, mazumtirdzniecības ķēžu, banku, degvielas uzpildes staciju, veselības centru, taksometru kompāniju un citu nozaru uzņēmēji jau ir izteikuši priekšlikumus, piedāvājot «Rīdzinieka kartes» turētājiem piešķirt konkrētas priekšrocības vai atlaides saviem pakalpojumiem.

Tiek izskatītas iespējas «Rīdzinieka karti» izmantot arī kā maksājumu karti un iekļaut dažādās lojalitātes programmās.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu