Rīdziniekus un pilsētas viesus aicina uz svinībām 11.novembra krastmalā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pēc klusajiem, gaišajiem Ziemassvētkiem, kas pavadīti pārdomu, liturģiskās mūzikas apcerīgajā gaisotnē un ģimenes lokā, Jaunā gada sagaidīšana Rīgā nāk ar dzīvespriecīgu izklaidējošo programmu. Lai Jauno gadu sagaidītu kopā, rīdzinieki un pilsētas viesi 31. decembrī aicināti uz Jaunā gada sagaidīšanas svinībām Daugavmalā.

Jau no desmitiem vakarā 11.novembra krastmalā muzicēs Vairis Nartišs ar ZIEMASSVĒTKU ORĶESTRI. Vienpadsmitos uz svētku skatuves uzstāsies perkusiju grupa PULSA EFEKTS, kurai pievienosies uguns žonglieri. Priekšnesumu starplaikos uz krastmalas skatuves- dīdžejs AG.

Pirms pusnakts kopā skaitīsim Vecā gada pēdējās minūtes un sagaidīsim Jauno- 2013.gadu! Divdesmit minūtes pēc pusnakts Jauno gadu ieskandinās Juris Kaukulis ar grupu DZELZS VILKS. Programmā Arvīda Žilinska, Ainara Virgas, Raimonda Paula, Edmunda Goldšteina un Jura Kaukuļa dziesmas. Bez desmit vienos Jaungada nakts svinībās dejos Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs. DZELZS VILKS turpinās muzikālo programmu divdesmit minūtes pāri vieniem, bet no diviem naktī līdz trijiem rītā ar populārām estrādes melodijām krastmalā - dīdžejs Japānis. Par labu omu rūpēsies Jaungada programmas vadītājs Ints Teterovskis.

Lai mums visiem veiksmīgs šis jaunais 2013.gads, sagaidīsim to kopā!

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu