Riepu montāžas sacensībās uzvar servisa «RVT» automehāniķi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

SIA «Melga plus» riepu montāžas sacensībās ar rezultātu sešas minūtes un 22 sekundes uzvarēja servisa «RVT» automehāniķi Pāvels Beloklins un Aleksandrs Alimočkins, pārspējot Rīgas Valsts tehnikuma audzēkņus par vienu minūti un 14 sekundēm, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja pasākuma rīkotāji.

«Melga plus» rīkotās riepu montāžas sacensības notika 19. februārī un tajās piedalījās Rīgas Valsts tehnikuma «Autocentra», auto servisu «Briks-F», «Ridneks», «Anru motors», «Teiksmas», «Dobeles A un J», «Auto Īle un Herbst», «Rg Auto», «RVT» un «Auto motīvs» mehāniķi.

Sacensību rezultātus ietekmēja ne tikai servisa meistaru veiklība un spēja sadarboties, bet arī tehnoloģisko procesu ievērošana - pareizs spiediens riepās, balansētas riepas, pievilktas skrūves u.c. Sacensību tiesnesis pirmās trīs vietas piešķīra riepu maiņas speciālistiem no «RVT», «Auto Motīvs» no Rīgas un «Arnu Motors» no Jelgavas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu