Rīgā ar automašīnu notriec bērnu un aizbēg no notikuma vietas (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu notrieca bērnu un aizbēga no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka pie Hanzas vidusskolas pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 2004.gadā dzimušu zēnu un no notikuma vietas aizbrauca. Zēns ar lūzumiem nogādāts slimnīcā. Pašlaik policijas darbinieki meklē vainīgo automašīnu un personu, kura to vadīja.

Savukārt Rīgā, Miera ielā, 1969.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Ford» notrieca 2003.gadā dzimušu zēnu. Mediķi bērnam konstatēja galvas traumu, bet pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas zēna vecāki no bērna hospitalizācijas atteicās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 22 avārijas, kurās cieta viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 11 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Seši no tiem bija autovadītāji un pieci - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un viens velosipēda vadītājs.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu