Rīgā ar šovu uzstāsies Gold Panda (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. februārī Rīgas kinostudijā varēs vērot britu izcelsmes Vācijā dzīvojošā elektroniskās mūzikas producenta, komponista un izpildītāja Gold Panda (īstajā vārdā - Derwin Schlecker) uzstāšanos. Mūziķis viesosies Baltijā pirmoreiz, savas Ziemeļeiropas mini turnejas laikā.

Gold Panda ir nominēts prestižajam «BBC Sound of 2010» apbalvojumam, līdzās «Hurts», «Owl City», «Marina and the Diamonds» un 2013. gada aprīlī Baltijas valstis apmeklējušajai Ellie Goulding, kas ieguva šo balvu. Savukārt laikraksts «The Guardian» Gold Panda debijas albumu «Lucky Shiner» atzinis par 2010. gada labāko debiju. Sākotnēji Gold Panda aizrāvās ar savu mūzikas favorītu «Bloc Party», «Telepathe» un citu ierakstu remiksēšanu, paralēli radot pirmo paša komponētu ierakstu kopumu, ko 2009. gadā izdeva digitāli un CD ierobežotā skaitā – tikai 250 kopijās.

Paralēli citiem digitāliem izdevumiem, 2013. gada sākumā Gold Panda klausītājiem nodeva mini albumu EP «Trust», savukārt tā paša gada vasarā – pilno albumu «Half of Where You Live», ar kura skaņdarbiem paviesojies, piemēram, Glastonbury festivālā Lielbritānijā. Savas karjeras laikā Gold Panda uzstājies Jaunzēlandē, Austrālijā, ASV, Kanādā, Meksikā, Lielbritānijā un Eiropā, tajā skaitā, lielākajos festivālos: Sonar un Primavera Barselonā, Roskilde Dānijā, Melt Festival Vācijā u.c.

  • Gold Panda Baltijas valstīs viesosies ar šoviem Rīgā un Tallinā, lai tālāk dotos uz Skandināviju. Biļetes uz uzstāšanos Rīgā pieejamas Ticketpro tīklā no 3. janvāra 17:00, pirmās 100 biļetes par 7 eiro. Informācija «concertsandfestivals.lv».
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu