Rīgā atgriežas leģendārais mūziķis Braiens Meijs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2014.gada 18.martā Arēnā Rīga muzicēs leģendārais grupas «Queen» ģitārists Braiens Meijs (Brian May) un sensacionālā dziedātāja Kerija Elisa (Kerry Ellis), kuri piedāvās šovu tūres «The Candlelight Concerts» ietvaros.

Koncertā «The Candlelight Concerts» būs iespēja klausīties gan melodijas no «Queen» klasikas, gan arī abu mākslinieku iemīļotās dziesmas – kas izcels Kerijas neparasto balss tembru Braiena ģitāras un vokāla pavadījumā. Koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt tādus pasaules hītus, kā «Somebody to Love», «Love of My Life», «Crazy Little Thing Called Love», kā arī dziesmas no K.Elisas solo albuma «Anthems».

Tā būs iespēja redzēt uz vienas skatuves pasaules slavu iemantojušo ģitāras virtuozu Braienu Meiju un Lielbritānijas jaunāko pirmo lēdiju mūzikas jomā – Keriju Elisu. Mākslinieki sniegs iespēju baudīt maģisku vakaru, kas būs piepildīts ar pasaules klases akustisko mūziku, izpildītu sveču gaismā, radot intīmu un reizē romantisku gaisotni.

Mākslinieku profesionālā sadarbība ilgst jau vairāk kā 11 gadus. K.Elisa pirmo reizi B.Meija uzmanību piesaistīja ar savu darbošanos mūziklā ''We will Rock You'', kuru savā laikā veidoja grupas ''Queen'' mūziķi. Šajā mūziklā Kerija izpildīja vienu no galvenajām lomām. Abi mākslinieki gadu gaitā kopīgi koncertējuši arī vairākos šovos un koncertos Anglijā.

Braiens Meijs saka: «Lai gan dzīve man piedāvājusi daudz un dažādu izaicinājumu, mūzika vēl joprojām ir tā, kas mani uzlādē – lielākais prieks. Savukārt Elisas jaunkundze ir visiedvesmojošākā sadarbības partnere – mēs esam diezgan laba grupa! Esmu pateicīgs par iespēju parādīt šo šovu plašākai publikai – jau strādājam, lai skudriņas skrietu līdz pat pirkstu galiņiem…»

Kerija Elisa pievienojas: «Es esmu tik satraukta atkal gatavojoties ceļam ar sveču gaismas koncertiem. Es nevaru izstāstīt, cik ļoti es izbaudu šo dziedāšanu kopā ar Braeinu un cik liels prieks mums būt kopā ar skatītājiem šajā romantiskajā un reizē intīmajā gaisotnē. Es jūtos ļoti pagodināta un nevaru sagaidīt, kad varēsim doties ceļā.»

Pašlaik Braiens Meijs un Kerija Elisa izveidojuši īpašu muzikālo sadarbību, B.Meijs producējis Elijas debijas albumu «Anthems», kas iznāca 2010.gadā. Viņu pirmajā kopīgajā turnejā apkārt Lielbritānijai 2011.gadā tika nospēlēti 12 veiksmīgi koncerti, no kuriem divi šovi Londonas Alberta hallē bija pilnībā izpārdoti. Par šo panākumu Kerija ieguva Whatsongstage.com balvu «Labākā solo uzstāšanās» (Best Solo Performance).

  • Biļetes tirdzniecībā pieejamas visās «Biļešu serviss» kasēs un interneta vietnē «bilesuserviss.lv». Biļešu cenas, sākot no 35 EUR/ 25 LVL.
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu