Rīgā atkal avarējusi smagā automašīna ar alus kravu (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

Šorīt Rīgā, Jaunciema gatvē, avarējusi smagā automašīna ar alus kravu, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāve Viktorija Šembele.

Informācija par negadījumu tika saņemta neilgi pirms plkst.9. Kravas automašīnai un tās piekabei apgāžoties, kastes ar alu bija izkritušas uz ceļa un daļa pudeļu - saplīsušas.

Glābēji ieradās notikuma vietā, lai attīrītu brauktuvi no lauskām. Notikuma vietā strādāt bija ļoti grūti, jo apkārt tai pulcējies liels interesentu pūlis, pastāstīja Šembele.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA teica, ka administratīvās lietas ietvaros tiks izvērtēts, vai šoferis ir vainojams negadījumā.

Policija izvērtēs, vai attiecīgais kravas automašīnas vadītājs un pārvadātājs ir saucams pie atbildības par piegružošanu. Lai noskaidrotu precīzus negadījuma apstākļus, ir sākta administratīvā lieta. Ja negadījums būs radies šofera vainas dēļ, tad viņu sauks pie atbildības, kā arī policija izvērtēs, vai pārvadātājs saucams pie atbildības par piegružošanu.

Kā ziņots, arī pirms gada Jaunciema gatvē notika līdzīgs negadījums. Pērnajā pavasarī mēneša laikā dažādās Latvijas vietās avarēja trīs automašīnas, kas veda alu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu